GİZLİLİK POLİTİKASI

Volvo Finansman A.Ş. (“Şirketimiz”) olarak, bilgilerinizin ve/veya kişisel verilerinizin mahremiyetine ve güvenliğine, faaliyet göstermekte olduğumuz sektörde sunulan hizmet, çalışma prensipleri ve kurumsallık çerçevesinde önem vermekteyiz.

Şirketimiz, başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca öngörülen şartlar olmak üzere, uygulanabilir tüm diğer mevzuata uygun olarak internet sitemizde ve/veya internet sitemiz aracılığıyla paylaştığınız bilgiler ve/veya kişisel veriler ile ilgili olarak gereken özeni ve dikkati göstermektedir ve geçerli tüm yasal düzenlemelere uymaktadır.

Şirketimizin internet sitesinde kullanıcı, ziyaretçi veya (potansiyel) müşteri olarak bilgilerinizi ve/veya kişisel verilerinizi sağlayarak, işbu bilgilerin ve/veya kişisel verilerin Şirketimiz ve/veya iştiraklerimiz, bağlı ortaklıklarımız, danışanlarımız, iş ortaklarımız ve birlikte çalıştığımız diğer kurum ve kuruluşlar tarafından çeşitli iş, işlem, araştırma ve düzenlemelerde kullanılabileceğini kabul etmiş sayılmaktasınız. KVKK çerçevesinde işlenen kişisel verileriniz ile alakalı daha fazla bilgi edinmek için lütfen KVKK hakkındaki Aydınlatma Formu’muza (“Aydınlatma Formu”) başvurunuz.*

Şirketimizle paylaştığınız bilgilerin ve/veya kişisel verilerin kasıtlı veya ihmalen kullanılması, kaybedilmesi, yok edilmesi veya yetkisi olmayan kişiler tarafından erişilmesini önlemek adına Şirketimiz gerekli teknik ve idari tedbirler almakta ve işbu Gizlilik Politikası’na ve Aydınlatma Formu’na uygun olarak muhafaza etmektedir. Alınan tüm tedbirlere rağmen bilgilerinizin ve/veya kişisel verilerinizin yasaya aykırı bir şekilde üçüncü kişiler tarafından ele geçirilmesi ve/veya kullanılmasından Şirketimiz sorumlu tutulamayacaktır. İlaveten işbu Gizlilik Politikası’ndaki taahhütler, bu internet sitesi ve Şirketimizin diğer kanalları aracılığıyla paylaşılan bilgiler ve/veya kişisel veriler için geçerli olup bu internet sitesinde yönlendirme yapılan diğer internet sitelerinde, söz konusu internet sitelerinde yayımlanan gizlilik ilkeleri ve kullanım şartları geçerli olacaktır. Şirketimiz, söz konusu diğer internet sitelerinde veya diğer internet siteleri aracılığıyla uğranabilecek maddi/manevi kayıplardan sorumlu değildir.

Şirketimiz işbu Gizlilik Politikası’nı, mevzuat gereğince her zaman ve sizi önceden uyarmaksızın tadil etme hakkını saklı tutar. Gizlilik Politikası’nı değiştirdiğimiz takdirde, en güncel halini internet sitemizde görmek mümkün olacaktır. İşbu Gizlilik Politikası en son 22.12.2017 tarihinde güncellenmiştir.